Over ons

U bent op zoek naar een goede sauna en na wat internet-research komt u tot de conclusie; Het gaat er heet aan toe in deze markt! Er zijn veel aanbieders en u stelt zich dus terecht de vraag; Wat is nou werkelijk belangrijk? Hierbij onze visie

Ons devies is kwaliteit. Wij geloven dan ook niet in moderne oplossingen, waarbij houtmassa is vervangen door steenwol of pur-schuim. Deze materialen zullen voor een goede isolatie zorgen, maar ze dragen zeker niet bij aan een fijne sauna, omdat ze massa missen. Hout is nodig om de luchtvochtigheid zo laag mogelijk te houden en massa is nodig om de temperatuur zo constant mogelijk te houden. Meer hierover leest u hier.

Verder bouwen wij bijna altijd sauna’s op maat. Alhoewel wij natuurlijk ook standaard sauna’s in ons pakket hebben, komt het eigenlijk maar zelden voor dat deze 1-op-1 bij de klant geplaatst kunnen worden. In goed overleg met u maken wij een ontwerp dat geheel aan uw wensen en aan de door u gekozen locatie voldoet.

Wij bieden 2 typen sauna’s aan; één van rechthoekige balken, die het meest geschikt is om in huis te plaatsen en één gebouwd van ronde boomstammen, die zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.

Naast sauna’s bent u bij ons ook aan het goede adres voor carports, terrassen, veranda’s, schuurtjes, tuinhuizen, overkappingen en andere houten constructies. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, of maak een afspraak en kom langs! De koffie of thee staat niet altijd klaar, want wij houden van vers ;-) 

 

Social