Van ontwerp tot pasklaar bouwpakket. 

Blokhuis Speciaalbouw vertaalt uw wensen aangaande uw eigen sauna/blokhut middels tekeningen tot een kant en klaar en door u zelf te monteren bouwpakket. Wij zijn in staat om in een vroeg stadium aan de hand van uw ideeën en schetsen een 3D "praatplaatje" te produceren, zodat u snel en gemakkelijk kunt zien hoe uw sauna eruit gaat zien. 

Na goedkeuring van het definitieve ontwerp vervaardigen wij met de grootste zorg uw persoonlijke sauna. Deze wordt bij oplevering geleverd met een duidelijke technische tekening alsmede een uitvoerige bouwbeschrijving.

 

Saunarium maakt van sauna stoombad.

Massieve balkensauna's zijn ook uitstekend geschikt voor gebruik als stoombad. In de sauna wordt dan een saunarium of een danarium (combi-oven) geïnstalleerd, terwijl buiten de sauna een geavanceerd regelpaneel geplaatst wordt. Dit is ook mogelijk in reeds bestaande sauna's. Een saunarium verzorgt de stoomaanmaak in de saunaruimte. Aan deze stoom kunnen ook kruiden toegevoegd worden. Een kruiden- en stoombad werkt zeer ontspannend, verzorgt de huid en heeft een positieve werking op de luchtwegen. Onze ervaring is, dat met name vrouwen graag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Infraroodsauna

In het saunaplafond kan boven de ligbank een infraroodstraler geïntegreerd worden. Hierdoor maakt U van een balkensauna een infraroodsauna. Deze manier van saunagebruik wordt aanbevolen voor sportmensen en huidverzorging en bevordert het genezingsproces bij blessures.

Bekijk ook: